Upplevelser i Aarhus


Populära sevärdheter i Aarhus (Smilets By)

I detta universum kan du få inspiration till vad som är värt att uppleva när du semestrar i eller omkring Aarhus. Listan växer i takt med att staden utvidgas med nya sevärdheter och evenemang. I översikten till höger hittar du utförlig information om enskilda sevärdheter och bra idéer till roliga, spännande och populära upplevelser i Aarhus. Om du aldrig har varit i Aarhus kan du se fram emot en vacker stad som uppfyller alla önskningar om en kulturell semester med plats för shopping, gourmetupplevelser och roliga saker för barn.

Om Wakeup Aarhus – nära stadens sevärdheter

Behöver du boka övernattning till semestern i Aarhus? Wakeup Aarhus är perfekt som bas, både för enskilda personer, par och barnfamiljer. Det centrala läget vid Bruuns Galleri ger dig den bästa utgångspunkten för att uppleva stadens liv, den mysiga cafémiljön och de populära sevärdheterna. Du kliver ur hotellets lobby och befinner dig mitt i stadens vackra centrum.

Bruunsgade har allt, och du får det absolut bästa urvalet i gatans butiker när du letar efter bröd, kakor, goda specialiteter, vin och kött. De många specialbutikerna, restaurangerna, caféerna och butikerna med modekläder ger gatan liv, och det märks tydligt. Huvudgatan är en del av Frederiksberg, och sträcker sig från Banegårdspladsen i norr till St. Paulskyrkan i söder. Gatan knyter ihop innerstaden med Frederiksberg, och det betyder att Bruunsgade är en attraktiv gata med ett välbesökt och mycket rikt butiksliv. Basen är den bästa i staden vad gäller centralt läge, låga priser och hög kvalitet.