Hotell i Köpenhamns centrum med parkering | Bo billigt

Centrala hotell i Köpenhamn och Århus

Wakeup Copenhagen
Bernstorffsgade 35

Wakeup Copenhagen
Borgergade 9

Wakeup Copenhagen
Carsten Niebuhrs Gade 11Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade 27Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade vid Kalvebod Brygge

Wakeup Copenhagen på Bernstorffsgade ligger i hörnet av Bernstorffsgade och Kalvebod Brygge med goda parkeringsmöjligheter och utmärkta kommunikationer i form av både tåg och buss. 

TÅG OCH BUSS
Det är bara ett par minuters promenad från hotellet till Köpenhamns centralstation.

FLYG
Hotellet ligger ca 9 km från Köpenhamns flygplats Kastrup. Du kan välja att ta en taxi eller att ta tåget som avgår från flygplatsens ankomsthall. Från det att du kommer ut från ankomsthallen tar det ca 25 minuter tills du är på ditt hotell.
Själva tågresan tar bara 12 minuter.

PARKERING
Runt hotellet finns det goda parkeringsmöjligheter som du kan använda dig av. Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade har ett litet parkeringsgarage med ett begränsat antal p-platser, men du kan med fördel använda dig av de goda parkeringsmöjligheterna i närområdet. Du hittar bland annat en parkering strax bakom hotellet, på Mitchellsgade. 

Wakeup Copenhagen, Borgergade vid Kongens Nytorv

Wakeup Copenhagen, Borgergade, ligger centralt i Köpenhamn nära Kongens Nytorv, med promenadavstånd till Amalienborg, Kongens Have, Den Lille Havfrue vid Langelinie och Strøget. Hotellet är lätt att nå oavsett om du kommer med tåg, metro, flyg eller bil.

TÅG

Ca 8 minuters promenad från Nørreport Station.

METRO

Ca 5 minuters promenad från metrostationen vid Kongens Nytorv.

FLYG

Du kan ta en taxi eller metron som avgår från flygplatsens ankomsthall. Metroresan till Kongens Nytorv tar ca 15 minuter. Från det att du kommer ut från ankomsthallen tar det ca 25 minuter tills du är på ditt hotell.

PARKERING

Det finns gott om parkeringsplatser nära hotellet. Utöver alla parkeringsplatserna som finns utomhus kring hotellet finns det också parkeringshus på Borgergade och Adelgade. Läs mer om priser under Vanliga frågor.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade vid Kalvebod Brygge

Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade ligger i Köpenhamns centrum vid Kalvebod Brygge, på promenadavstånd från centralstationen, Tivoli, Rådhusplatsen, Strøget, hamnbadet och Köpenhamns hamn. Hotellet är lätt att nå, oavsett om du kommer med tåg, flyg eller bil.

TÅG

Ca 10 minuters promenad från Köpenhamns centralstation och ca 8 minuters promenad från Dybbølsbro Station.

FLYG

Det är ca 9 km från Köpenhamns flygplats Kastrup. Du kan välja att ta en taxi eller att ta tåget som avgår från flygplatsens ankomsthall. Från det att du kommer ut från ankomsthallen tar det ca 25 minuter tills du är på ditt hotell. Själva tågresan tar bara 12 minuter.

PARKERING

Perfekta parkeringsförhållanden i ett alldeles nytt videoövervakat parkeringshus i anslutning till hotellet. Priset är 150 DKK per dygn för hotellets gäster.

Wakeup Copenhagen, M.P. Bruuns Gade i Århus

Wakeup Aarhus ligger på hörnet av M.P. Bruuns Gade och Jægergårdsgade – mitt i centrum. Det betyder att du kan övernatta med Bruun’s Galleri som granne och med Århus centralstation runt hörnet. Hotellet är lätt att nå oavsett om du kommer med tåg, flyg eller bil.

TOG OG BUS

Hotellet ligger ca fem minuters promenad från Århus centralstation och åtta minuters promenad från Århus busstation.

FLYG

Om du landar på Århus flygplats är det ca 45 km till hotellet, eftersom flygplatsen ligger i Kolind. Det tar ca 40 minuter att åka med taxi och 50 minuter med flygbuss.

PARKERING

Kommer du i bil kan du parkera i det underjordiska parkeringsgaraget som hör till hotellet.