Upplevelser i Köpenhamn | Sevärdheter i Köpenhamn – idéer

Upplevelser i Köpenhamn

Populära sevärdheter i Köpenhamn

Saknar du inspiration till vad du ska göra nästa gång du semestrar i Köpenhamn? Vi utvidgar löpande listan med spännande evenemang och sevärdheter i Köpenhamn så att du kan hålla dig uppdaterad. Till höger hittar du översikten som ger dig inblick i vad som händer i Köpenhamn, och på de enskilda sidorna får du mer information om varje sevärdhet samt inspiration till populära, annorlunda och intressanta upplevelser i Köpenhamn. Om det är din första semester i Köpenhamn har du mycket att se fram emot. Staden är autentiskt urban med allt man kan tänka sig: Gourmet, Tivoli, shopping, sightseeing, avslappning, arkitektur, cykelturer, gröna oaser och mycket mer.

Upplevelser i Köpenhamn

Du hittar också information om stadens möjligheter på AOK (Allt om Köpenhamn).


OM WAKEUP COPENHAGEN – NÄRA STADENS SEVÄRDHETER

Har du inte bokat hotellrum för din vistelse i Köpenhamn ännu? Då är Wakeup Copenhagen-hotellen perfekt för dig – oavsett om du är ensam, med din partner, dina vänner eller familjen. Hotellen ligger mycket centralt, och är därmed några av de absolut bästa utgångspunkterna för att uppleva stadens många erbjudanden och attraktiva sevärdheter.

Nära hotellen hittar du några av de mest kända turistattraktionerna i Köpenhamn: Tivoli, Strøget och Rådhuspladsen. Förutom att hotellen ligger nära inpå sevärdheter och shoppingstråk finns även Köpenhamns kanaler och Islands Brygge i närheten. Här hittar man i synnerhet under sommaren många upplevelser utomhus, bland annat hamnbad, kanalrundturer, kajakuthyrning, konserter och andra evenemang. Wakeup-basen är den bästa i staden om du vill ha ett centralt läge, låga dagspriser och riktigt bra kvalitet.

Se fram emot att uppleva Köpenhamn och boka din övernattning på ett av Wakeup Copenhagen-hotellen idag.


<< TILBAGE TIL HOVEDSIDE


HAR DU ÄNNU INTE ANMÄLT DIG TILL VÅRT NYHETSBREV?

ANMÄL DIG IDAG, SÅ FÅR DU INSPIRATION TILL DIN VISTELSE I KÖPENHAMN OCH NYHETER OM WAKEUP COPENHAGEN.
DU ANMÄLER DIG HÄR NEDAN.